Společnost AGA Parts Co. nabízí spolehlivé náhradní díly pro těžké stroje vyráběné 90 mezinárodními výrobci

AGA Parts (Brooklyn, NY) dodává originální a aftermarket náhradní díly pro speciální stroje vyráběné předními výrobci: Caterpillar, Cummins, Komatsu, Hitachi, CNH, Atlas Copco, John Deere, Volvo, Sandvik a JCB.
AGA Parts nabízí online katalog obsahující rozsáhlé seznamy čísel dílů. Jeho systém automatického vyhledávání na základě čísel dílů umožňuje okamžité vyhledání konkrétních dílů pro následující převodovku:

• Klíčové systémy a jednotky (motory, převodovka, hydraulika, palivový systém a brzdová jednotka);
  • Nákladní automobily a sklápěče;
  • Stavební stroje (rypadla, buldozery, nakladače, zvedací jeřáby);
  • Vybavení pro stavbu silnic (asfaltové a betonové finišery, silniční válce, grejdry, skrejpry);
  • Speciální lesní technika (kombajny, vyvážecí soupravy, kácecí svážečky);
  • Zemědělská technika (kombajny, traktory a příslušenství);
  • Speciální stroje pro těžební a zpracovatelský průmysl (vlnové lana, vrtné soupravy, drtiče a třídiče, podzemní nakladače a sklápěče).

„AGA Parts poskytuje náhradní díly zákazníkům z celého světa. V současné době naše společnost dodává díly do 60 zemí, včetně SAE, Austrálie, Číny a Indie. Naše oddělení denně konzultuje asi 100 klientů. Někteří manažeři AGA Parts mluví nejen plynně anglicky, ale mohou se pochlubit také bezvadnou španělštinou, němčinou, ruštinou a turečtinou. Klienti mohou získat informace o podmínkách spolupráce 24 hodin denně – naše centrum zákaznické podpory funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu,“ říká Anastacia Mitchell, manažerka vývoje klientů ve společnosti AGA Parts.
Žádost o dodávku náhradních dílů můžete podat online vyplněním elektronického formuláře na webu AGA Parts. Příchozí žádosti jsou okamžitě přezkoumány. Případní zákazníci obdrží bezplatné cenové nabídky na požadované náhradní díly prostřednictvím e-mailu do 24 hodin. Před zahájením dávkování objednávek se manažeři a klient dohodnou na dodacích lhůtách, celkových nákladech na náhradní díly a dalších důležitých aspektech. Podrobné informace o podmínkách spolupráce lze získat na webových stránkách AGA Parts nebo od našich manažerů.
AGA Parts nabízí:

• Cenově dostupná cenová politika;
  • Webový katalog obsahující stovky stránek s čísly dílů;
  • Dodávky originálních a OEM dílů, certifikovaný aftermarket;
  • Objednejte si včasné doručení do jakéhokoli města po celém světě;
  • Příjem žádostí o dodávky 24/7;
  • Servis zákazníkům z 60 zemí;
  • 5 jazyků pro komunikaci se zákazníky;
  • Několik komunikačních kanálů (e-mail, Skype, telefon, sociální sítě).

Oficiální stránky AGA Parts Co.: https://www.aga-parts.com/